Ontbijtfilm 2023

Ontbijtfilm 2023

op 26 november - tijdens Biƫnnale Brabant in Tilburg

Wij nodigen u uit voor onze Ontbijtfilm 2023 op zondag 26 november a.s., tijdens de Biënnale Brabant in de Koepelhal in Tilburg.

Vanaf 9.00 uur heten wij u welkom in de Koepelhal, waar dan ook de expositie Biënnale Brabant wordt gehouden. U krijgt dus tegenlijk een preview van deze prachtige tentoonstelling mee. Na het ontbijt, ca. 11.00 uur, lopen we naar Pathé bioscoop aan het Pieter Vredeplein voor een mooie film, waar u nog lang over na zult praten. We sluiten de bijeenkomst af met een gezellige borrel in de foyer van de bioscoop.

We steunen dit jaar Stichting de Kinderen.

Stichting de Kinderen zet zich in om kinderen die een zieke ouder hebben of een ouder hebben die overleden is, in contact te brengen met elkaar. Zo kunnen ze ervaringen delen en troost vinden bij elkaar, maar bovenal wil de stichting ontspanning bieden in moeilijke tijden. Dit project is voorgedragen door ons medelid Brigit de Kort van wie wij helaas afgelopen voorjaar afscheid moesten nemen. Door deze sponsoractie leeft zij voort in de harten van velen.

Toegangskaarten kunt u bestellen in de shop. Deze kaarten worden enkele dagen voor het event bij u thuisbezorgd. U kunt er ook voor kiezen om alleen de film bij te wonen. U bent dan ook van harte welkom op de borrel achteraf! 

Mogen we op u rekenen? 

Sponsoren
Wilt u zakelijk sponsoren? Dat kan natuurlijk! Neemt u dan contact op via het contactformulier op onze website

Banknummer Projecten Kiwanis Hart van Brabant NL35 ABNA 0417 7960 99

Deel deze post